The Stock Watcher
Sign InSubscribe
Breaking News

Svi Bodie Ulaganja U Padu

 
Share this article

Svi Bodie ulaganja je nestala nakon zatvaranja rudnika u 1970-ima. Investitori sada mogu očekivati ​​inflaciju zaštićenu dobit s ulaganjem u obveznice.

Description: Slika koja prikazuje zatvoreni rudnik Svi Bodie u Kaliforniji.Description: Slika koja prikazuje zatvoreni rudnik Svi Bodie u Kaliforniji.

Ticker: N/ASvi Bodie Ulaganja U Padu

Svi Bodie ulaganja je nestala nakon zatvaranja rudnika u 1970-ima. Investitori sada mogu očekivati ​​inflaciju zaštićenu dobit s ulaganjem u obveznice. Riječ je o malom gradu u Kaliforniji koji je počeo oživjeti nakon što je rudnik zatvoren u 1974. godini. Posljednji stanovnici napustili su Bodie tijekom 40-tih godina prošlog stoljeća.

Kada je rudnik zatvoren, Svi Bodie je postao znamenitost u Kaliforniji. Grad je popularan među turistima, a posjetitelji se mogu prošetati ulicama i uživati ​​u preostalim zgradama. Iako je grad postao turistička atrakcija, Investitori su se okrenuli obveznicama za zaštitu od inflacije.

Obveznice se najčešće koriste za dugoročne ulaganja, jer pružaju stabilnost na dugi rok. Do sada, obveznice su se smatrale sigurnijim ulaganjem od dionica. Investitori u obveznice mogu se nadati stabilnoj i zaštićenoj dobiti usprkos inflacijskim pritiscima.

Jedan od investitora koji su se okrenuli obveznicama je i bivši stanovnik Svi Bodiea. "U mirovini sam sada i oni pružaju inflaciju zaštićene dobiti", rekao je. "Preporučio bih svima koji razmišljaju o ulaganju u obveznice da se prvo posavjetuju sa stručnjakom".

U posljednje vrijeme, mnogi Investitori su se okrenuli obveznicama za dugoročni rast svojih ulaganja. Obveznice su se pokazale kao izvrsna mogućnost za investitore koji traže pouzdan i siguran način zaštite svojih ulaganja.

Ističući prednosti koje obveznice nude Investitori, stručnjak za ulaganja iz Svi Bodiea je rekao: "Obveznice su još jedna odlična mogućnost za one koji traže dugoročni rast. S obveznicama možete osigurati inflaciju zaštićenu dobit i stabilnost bez brige o tržišnim fluktuacijama".

Iako su obveznice postale popularna opcija za investitore, neke stvari treba uzeti u obzir pri odabiru obveznica. Na primjer, trebao bi se obratiti pozornosti na vrstu obveznice koju se kupuje, kao i na razdoblje trajanja obveznice.

Neke vrste obveznica nude znatno niže stope za zaštitu od inflacije od drugih. Također, obveznice s kraćim rokom trajanja mogu značajno smanjiti rizik od inflacije.

Ipak, Investitori trebaju biti svjesni činjenice da obveznice uglavnom ne nude isplatu kao dionice. Obično, obveznice nude dosljednu isplatu, ali nema nikakvog jamstva da će se isplata povećati u budućnosti.

U svakom slučaju, obveznice su još jedan sjajan način za investitore da osiguraju inflaciju zaštićenu dobit, što je ono što je Svi Bodie ponudio stanovnicima i Investitori. "Istina je da su obveznice vrlo sigurno ulaganje", zaključio je investitor. "Istina je da su obveznice vrlo sigurno ulaganje, ali treba biti oprezan i izabrati obveznice koje vam najviše odgovaraju."

Labels:
svi bodieulaganjazatvaranje rudnikainflaciju zaštićenu dobitobveznicesvi bodieulaganjezatvaranje rudnikainflacija zaštićena dobitobveznice

May Interest You

Share this article
logo
3640 Concord Pike Wilmington, DE 19803
About
About TheStockWatcher
© 2023 - TheStockWatcher. All Rights Reserved